Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

29 november 2019

Op 21 november ondertekende wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Beveiligingsbranche en dit is waarom:

 

Naar aanleiding van de schoonmaakstakingen in 2010, is de Code Verantwoordelijk Marktgedrag opgesteld. Naast de schoonmaakbranche, is deze Code ook toegepast binnen de beveiligingsbranche. De Code Verantwoordelijk Marktgedrag doet een beroep op alle partijen, om sociaal verantwoord en met respect voor kwaliteit opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren.

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag heeft als doel om het uitbestedings- en inleningsbeleid in Nederland te verbeteren. Zo stelt de Code richtlijnen voor onder andere transparante communicatie met betrokkenen, de kwaliteit (en prijsverhouding) van de dienstverlening en verantwoordelijke samenwerking tussen stakeholders.

We komen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag steeds vaker tegen bij collega-bedrijven in de beveiligingsbranche. Reden om ook de Code te ondertekenen is dat we met AA-Security eerlijke kwaliteit willen leveren. Dat kan niet zonder een goede samenwerking met partners, inleners én natuurlijk betrokken medewerkers.

Er gaat bij AA-Security namelijk niets boven veiligheid, behalve mensen. We zorgen voor duidelijke en eerlijke afspraken met opdrachtgevers. Daarnaast werken we aan een eerlijke werkomgeving, zodat de werkzaamheden voor de uitvoerende beveiligers leuk blijft. Want we zijn ervan overtuigd dat daar waar je plezier in hebt, je ook goed in bent. En dat komt ten goede van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Code Marktverantwoordelijk Gedrag Beveiligingsbranche

AA-Security logoTerug naar nieuwsoverzicht