Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

10 december 2019

Met ingang van 1 januari 2020 neemt AA-Security de organisatie en diensten van BJD Security uit Dwingeloo over.

 

BJD Security bestaat bijna 5 jaar en is in de regio Drenthe inmiddels een graag geziene beveiligingsorganisatie. BJD Security is gespecialiseerd in dorpsfeesten en kleine festivals. Met een select team levert Tony Mekers beveiliging met ‘net dat beetje meer’. Mede door deze instelling is er in de laatste jaren een nauwe samenwerking ontstaan tussen BJD Security en AA-Security.

Met alle ontwikkelingen binnen de beveiligingsbranche en de groei van beide partijen, mogen we met trots mededelen dat BJD Security per 1 januari 2020 zal overvloeien in AA-Security. Door samen de krachten te bundelen, willen we een groter draagvlak creëren met betrekking tot nieuwe objecten en evenementen. Met deze uitbreiding zijn we in staat om onze beveiligingswerkzaamheden uit te breiden binnen heel Noord Nederland. Niet alleen met betrekking tot capaciteit, maar ook dankzij de inzet van Tony Mekers binnen het management van AA-Security.

Vanaf november schuift Tony al met regelmaat bij ons aan om de nieuwe plannen voor 2020 te realiseren. Met zijn 25 jaar ervaring binnen de beveiligingsbranche, is hij een welkome aanwinst op kantoor. Als Operationeel Manager en Coördinator Evenementenbeveiliging is het zijn doel om onder de naam van AA-Security de bestaande opdrachten te coördineren en onze huidige planning aan te vullen met nieuwe projecten en evenementen.

Bent u benieuwd naar onze nieuwe plannen (of naar Tony), kom dan gerust bij ons langs of neem contact met ons op.

 

BJD SecurityTerug naar nieuwsoverzicht