Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

Risicobeheersing vak apart

In het dagelijkse leven is het nemen van beschermende maatregelen tegen risico’s heel normaal. Bedreigingen als criminaliteit en calamiteiten zijn steeds vaker actueel. Deze ontwikkelingen dwingen maatregelen af, welke tijdig de risico’s en/of schade onderkennen en daardoor zoveel mogelijk voorkomen dan wel beperken.

In vaktermen noemen we dit risicobeheersing! Een vakgebied waarbij techniek en mensenwerk hand in hand gaan. Maar ook een vakgebied waarbij optimale kennis van de maatschappelijke ontwikkelingen vereist is zodat wij in staat zijn de risico’s van morgen te beheersen. Een innovatieve, dynamische kwalitatief hoogstaande organisatie is vereist.

Modernste beveiligingstechnieken

Een alarmsysteem is niet langer een luxe, maar een verstandige investering in de veiligheid van u, uw gezin of onderneming. Wie een goed alarmsysteem heeft, heeft aanzienlijk minder kans op inbraak en de vervelende gevolgen daarvan. De afhandeling van een alarmmelding gebeurt volledig conform de gemaakte afspraken. Bij een automatische melding wordt dit direct geanalyseerd door de controlekamer van een alarmcentrale. Vervolgens wordt AA-Security meteen op de hoogte gebracht van alle details, zodat dat melding snel en vakkundig afgehandeld kan worden.

Om 24 uur per dag beelden te ontvangen van uw panden is het mogelijk om op kritieke plaatsen camera’s te plaatsen. AA-Security kan u de camera’s op maat leveren en ook plaatsen. Via de bijgeleverde recorder worden de beelden opgeslagen en kunnen bij eventuele calamiteiten worden teruggekeken. Men kan ook kiezen voor gedeeltelijke camera observatie (‘s avonds en ‘s nachts).

AA-Security is in bezit van een 24 uur bemand ServiceCentre die deze beelden, op door u aangegeven tijden, live kan volgen. Bij calamiteiten, zoals brand, vandalisme, diefstal, inbraak etc., kan AA-Security ingrijpen door direct een surveillant te sturen of door contact op te nemen met desbetreffende instanties.

Interesse in onze risicobeheersing?

Vul onderstaand formulier in en wij streven er naar om binnen één werkdag contact op te nemen met u.

  Contactgegevens

  AA-Security B.V.
  Heliconweg 52
  8914 AT Leeuwarden
  T: 058 215 75 24
  E: info@aa-security.nl

  BTW: NL805398302B01
  KvK: 02058631
  ND: 1947