Wij zijn wij

Goed beveiligd.
Maakt u gerust kennis met AA – Security: “All Above Security B.V.”. Een naam, die iets wil zeggen en betekenen. Er gaat niets boven veiligheid, behalve menthsen. En die staan in Friesland binnen enkele minuten paraat bij een melding of calamiteit.

Waar we sterk en effectief in zijn: pijlsnel ter plekke bij alarmering. Mobiele surveillance. Openen en sluiten van gebouwen. Camera/observatie. En als eerste paraat staan voor alles wat in uw omgeving met veiligheid te maken heeft.

Binnen All Above Security zijn ongeveer 100 goed opgeleide medewerkers actief. Onze doelgroep is de zakelijke markt en de publieke sector.

We houden toezicht en beveiligen, onder andere, bij: verzorgingshuizen, personen, objecten en evenementen tot 150.000 mensen. De kernwaarden die wij naleven zijn : Kwaliteit, duidelijkheid, betrokkenheid, samenwerking, vakmanschap en klantgerichtheid.

All Above Security staat achter de principes van het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). In het kader hiervan, zorgen wij voor de ontwikkeling van onze mensen en leiden deze op. Ook is All Above Security een erkent leerbedrijf en beschikt regelmatig over nieuwe stageplaatsen.

Ons management team:

Samen zorgen we optimale oplossingen op het gebied van veiligheid binnen uw organisatie.

Annedien
Operationeel manager

Annedien Roorda

Andre
Directeur

André Roorda

Kwaliteit

AA Security vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren. Hiervoor investeren wij constant in ons personeel, in onze apparatuur en in duurzaam ondernemen.