Bouwterrein camera’s

Bouwterrein camera’s zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Dit kan zijn omdat er onbeheerd apparatuur achtergelaten moet worden of omdat het terrein is uitgesloten voor onbevoegden.

Wij kunnen voor u binnen één werkdag één of meerdere bouwterrein camera’s plaatsen daar waar u het wilt hebben. Het mooiste aan deze bouwterrein camera’s is dat er geen stroomvoorziening benodigd is. Ze draaien op zonnepanelen en zijn daarmee tevens duurzaam en goed voor het milieu.

Bouwcamera overal bereikbaar
Bouwterrein camera

Op het moment dat de bouwterrein camera’s beweging detecteren, zullen er meerdere foto’s verzonden worden naar het ServiceCentre van All Above Security. Het voordeel is dat er altijd gewaarschuwd wordt op het moment dat er beweging is buiten werktijden. U heeft dus geen kosten aan live bouwterrein camerabeelden, maar per melding.

U kunt zelf werktijden doorgeven, alle bewegingen die tijdens de werktijden worden gedetecteerd zullen niet worden verstuurd als zijnde een alarmmelding.

U denkt dan natuurlijk, dat word wel erg duur als er onnodige meldingen binnen komen in onze meldkamer.
Nee hoor, wij kunnen bepaalde gedeelten in de buurt van de bouwterrein camera uitfilteren. Hierdoor worden bijvoorbeeld bewegingen op een nabijgelegen fietspad niet gezien als een alarmering en krijgen wij deze ook niet binnen in onze meldkamer.

Alle bouwterrein camera’s werken op zonnepanelen. Voordeel hierin is dat aggregaten in de nachtelijke uurtjes niet aan hoeven blijven te staan.
Doordat er geen externe stroomvoorziening benodigd is, liggen er ook niet her en der kabels (welke op hun beurt weer schadegevoelig zijn).
De bouwterrein camera’s en lampen vereisen zo weinig stroom, dat zelfs als de zonnepanelen het hele jaar in de schaduw staan er alsnog voldoende opwekking is.

De draadloze bouwterrein camera-units zijn CO2-neutraal, dus duurzaam. Zo zuinig, dat zelfs in de schaduw het zonnepaneel genoeg energie levert. 365 dagen per jaar gegarandeerd operationeel.

De bouwterrein camera’s zijn aangesloten op het ServiceCentre van All Above Security. Alle meldingen worden direct in behandeling genomen (dat in tegenstelling tot andere dienstverleners waar de alarmeringen soms pas na drie kwartier worden behandeld en/of de beelden in zijn geheel verliezen). U kunt er voor kiezen dat onze surveillant direct ter plaatse gaat of dat onze centralist eerst met het waarschuwingsadres moet bellen.

Uiteraard wilt u geen rapportages ontvangen of alarmopvolgingen laten uitvoeren op momenten dat personeel aan het werk is. U kunt aan ons doorgeven welke tijden er geen camerabeelden bekeken hoeven te worden, ook overwerk kan gemakkelijk aan onze ServiceCentre gemeld worden per telefoon.

Alle alarmeringen en alarmopvolgingen worden netjes gerapporteerd en in een PDF bestand per email verzonden naar het waarschuwingsadres. Zo heeft u altijd netjes alle informatie in één rapportage.

U kunt er voor kiezen om voor iedere meldingen een aparte rapportage te ontvangen of een dagrapportage op te maken voor een bepaalde locatie.

Interesse in bouwterrein camera's?

Zorg er voor dat uw apparatuur of terrein veilig is met onze bouwterrein camera's.

Vul onderstaand formulier in en wij streven er naar om binnen één werkdag contact op te nemen met u.