Alarmopvolging

Vaak wordt er goed over nagedacht bij de aanschaf van een inbraaksignaleringssysteem. Wat wordt vergeten is de alarmopvolging. Alarmopvolging is het verlengstuk van uw inbraaksignaleringssysteem en alarmcentrale.

Wanneer er een alarmmelding komt vanuit de alarmcentrale zal een mobiel surveillant van All Above Security zich zo spoedig mogelijk naar het risicoadres begeven om de oorzaak van het alarm te achterhalen. Bij aankomst van het object zal hij de omgeving en het pand op onregelmatigheden controleren (brand, glasbreuk, verdachte personen, enz).  Vervolgens gaat hij het pand binnen om de plaats en de oorzaak te achterhalen.AOV

Onze beveiligers:
– Zijn snel ter plaatse
– Zijn bekend in de regio
– Hebben korte lijnen met de instanties

Als er zich geen bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan wordt het alarm hersteld, ingeschakeld en het pand weer afgesloten. Bij ernstige calamiteiten zullen de plaatselijke hulpdiensten worden ingeschakeld. Indien er sprake is van schade (glasbreuk, water, etc), zal indien nodig met de door de cliënt opgegeven herstelbedrijven of andere waarschuwingsadressen contact worden opgenomen. Door middel van een rapportageformulier zal aangegeven worden welke bijzonderheden zijn geconstateerd.

Heeft u alarmopvolging nodig in Friesland? Vraag een offerte aan, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.