hotels

Het totaalpakket

Eén van onze specialisaties is het leveren van totaalpakketten aan de hotelbranche. Denk hierbij aan het leveren van beveiligers, barpersoneel, receptionisten en schoonmakers. Alles word geregeld onder één dak.

Bekijk hieronder de diensten die wij leveren, de voordelen van ons totaalpakket en vraag direct een afspraak aan of een gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Barmedewerkers

Onze diensten

Beveiliging

Beveiliging

De beveiliging is een breed begrip en kan dan ook daadwerkelijk breed genomen worden. Denk bijvoorbeeld aan portiersdiensten, maar ook aan evenementen in het hotel waarbij beveiliging gewenst is of persoonsbeveiliging van gasten die bij een reservering van een kamer dit als extra wens hebben.

Wij houden wel van een uitdaging, niks is onmogelijk.
Vraag hier naar bij onze experts of ontvang een gratis en vrijblijvende op maat gemaakte offerte.

Barpersoneel

Barpersoneel

Een hotel met een algemene huiskamer inclusief bar is tegenwoordig geen overbodige luxe meer. U wilt natuurlijk dat uw bezoekers zowel uit kunnen rusten als onder de mensen kunnen brengen.

Wij leveren representatieve en ervaren barpersoneel die in de ochtenden en middagen de tafels dekken voor ontbijt of diner en in de avonduren uw bezoekers een drankje inschenken.

Receptionist

Receptionist

Het eerste gezicht van uw hotel is de receptionist(e), u wilt dan natuurlijk representatief over komen naar uw gasten. Wij bieden representatieve receptionisten die zich inleven in het bedrijf.

Administratieve werkzaamheden, telefonisch uw gasten te woord staan, sleutelbeheer en overige taken zitten in het pakket van onze receptionisten.
U bent er dus altijd zeker van dat uw gasten altijd de beste service ontvangen.

Hostess

Hostess

U wilt als hoteleigenaar natuurlijk dat uw gasten direct een goede indruk krijgen van uw hotel bij binnenkomst. Daarvoor kunnen gastheren en gastvrouwen ingezet worden om dit te bevorderen.

Onze gastheren en gastvrouwen kunnen fungeren als hostess, standbemanning, promotiemedewerker, congresbegeleiding, garderobeactiviteiten, ontvangsten, VIP begeleiding en meer.
Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Technici

Technici

Wij weten als geen ander hoeveel techniek er in de hotelbranche om gaat, denk hierbij aan lampeninstallaties, luchtbehandeling, verwarmingselementen, desktop installaties en nog veel meer.

Wij leveren professionele technici die niet alleen alles zorgvuldig behandelen, maar ook snel en veilig te werk gaan zonder daarmee uw gasten tot last te zijn.
Vraag onze experts naar de mogelijkheden of vul het formulier hieronder in om meer informatie te ontvangen.

Schoonmaak

Schoonmaak

In de hotelbranche staat hygiëne hoog in het vaandel, en dit begrijpen wij.
Uw gasten willen natuurlijk in een schone omgeving vertoeven en in een schone bed slapen.

Onze schoonmakers zijn goed opgeleid en HACCP getraind. Zij kunnen onder andere fungeren voor schoonmaak van slaapkamers, linnengoed wassen en/of vervangen, schoonmaak van het restaurant gedeelte waar HACCP van belang is en uiteraard overige taken die besproken kunnen worden met onze experts.

Uw voordelen

Contactpersoon

Al het werk hoeft niet onderverdeeld te worden onder verschillende managers en verschillende coördinatoren, laat dit gewoon doen vanuit één bedrijf, wij regelen de rest.

Al het contact voor de werkzaamheden die verricht moeten worden binnen het hotel kunt u bespreken met één contactpersoon. Zo weet u altijd zeker dat er direct actie word ondernomen voor iedere opdracht.

Goedkoper

Door alle werkzaamheden te laten verrichten door één leverancier bespaart u geld. Door een totaalpakket af te nemen, krijgt u korting op onderdelen ten opzichte van verschillende opdrachten laat uitvoeren door verschillende bedrijven.

Vraag aan onze experts wat wij voor u kunnen betekenen en wat u bespaart als u een totaalpakket bij ons afneemt.

Minder administratie

Door al uw werk te laten uitvoeren onder één dak bespaart u niet alleen geld maar ook veel tijd. Al het administratieve werk word een schijntje. Ook de administratieve gegevens en overdrachten kunnen vanaf nu tussen twee partijen gedeeld worden. Ook hierin bespaart u ontzettend veel tijd en dus geld.

Interesse in ons totaalpakket?

Wilt u een afspraak met één van onze experts maken om de mogelijkheden te bespreken of wilt u gewoonweg meer informatie ontvangen? Vul hiervoor het onderstaande formulier in, wij nemen binnen één werkdag contact met u op.