Online beveiliging met ons digitale pakket

In 2017 bleek een stijging van 32% aan gehackte websites ten opzichte van 2016. Dat is een hoop vertrouwelijke gegevens van uw bezoekers die op straat komen te liggen en voorkomen had kunnen worden met online beveiliging. Veelal is dit gekomen doordat website eigenaren hun website niet up-to-date houden (denk hierbij aan plug-ins die gebruikt worden of de thema’s die geïnstalleerd zijn), maar ook komt dit veelal door gemakzucht van de eigenaren om niet veel tijd te besteden aan het beveiligen.

In 2016 had 61% van de WordPress eigenaren al een achterstand in updates, 85% van de Joomla eigenaren, 94% van de Magento eigenaren en 86% van de Drupal eigenaren. Als je dit bij elkander optelt heb je een hoop websites die een potentieel gemakkelijk doelwit zijn voor hackers en bots op het internet.

Wij kunnen uw website beveiligen, sneller maken en hoger in de zoekmachine lijsten tevoorschijn toveren. En dat allemaal voor een maandelijks laag tarief. Lees hieronder wat wij voor uw website en bezoekers kunnen betekenen.

Slecht bijgehouden websites 2017

WordPress 61%
Joomla 85%
Magento 94%
Drupal 86%

Al interesse?

Wilt u meer weten over het beveiligen van uw website?

Dat kan, vul het formulier in voor het ontvangen van een gratis en vrijblijvende offerte of vraag gewoon een terug bel verzoek aan. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw website te bespreken.

Copyright uw website

Copyright

De inhoud van uw website is uw eigendom, dat moet u natuurlijk ook zo willen houden. Wij geven uw inhoud een copyright beveiliging, wat houdt dit in?

 1. In de footer van de website word aangegeven dat de inhoud van deze website uw copyright is.
 2. Er word een watermerk geplaatst over alle afbeeldingen, zodra bezoekers afbeeldingen kopiëren zal uw reclame er in voor komen.
 3. Wij blokkeren rechter muisknop en ctrl+c waardoor bezoekers geen teksten kunnen kopiëren van uw website.
 4. In de algemene voorwaarden pagina komt een regel waarin staat dat het kopiëren van uw inhoud onder geen enkele voorwaarde toegestaan is.

De inhoud is van u en alleen van u.

SSL certificaat

Betrouwbaar overkomen naar uw klanten is natuurlijk ontzettend belangrijk, betrouwbaar overkomen naar de zoekmachines waar een groot deel van uw klanten vandaan komen is misschien wel net zo belangrijk. Met een SSL certificaat heeft u twee vliegen in één klap.

 1. Een SSL certificaat geeft aan dat uw website betrouwbaar is door middel van een groene balk en/of slotje van uw domeinnaam.
 2. Google vind het belangrijk dat websites veilig en betrouwbaar zijn, daarom krijgen websites met een SSL certificaat gemakkelijk toegang tot de eerste zoekresultaten pagina’s dan websites zonder SSL certificaat.
 3. Een SSL certificaat geeft aan bezoekers door dat zij veilig betalingen kunnen verrichten op uw website.

Kortom een must voor iedere e-commerce website of website waar veel persoonsvertrouwelijke gegevens in worden opgeslagen.

SSL certificaat
Online beveiliging

Website schild

Wij beschermen uw website tegen hackers en online bots die toegang proberen te verschaffen tot uw administrator gedeelte. Wat doen wij precies?

 1. Bestanden in FTP worden gescand op malware en verkeerde stukken code.
 2. Wij houden in de gaten welke IP adressen als administrator proberen in te loggen en blokkeren deze indien nodig.
 3. Er word ook gekeken of uw domeinnaam in de spam- en blacklist staat en halen deze er zo snel mogelijk uit.
 4. Ook two-factor authentication voor bepaalde websites kunnen ingeschakeld worden waardoor het voor bots en hackers nog lastiger word om in te kunnen loggen.
 5. DDOS beveiliging.
 6. Alle plug-ins en thema’s worden geüpdatet naar de nieuwste versie.
 7. Einde van de maand een rapportage.

Wij zorgen voor de veiligheid van uw server, website, bezoekers en online transacties en dus uw inkomsten.

Vul het formulier in voor meer informatie over online beveiliging