Stage

All Above Security is een erkend stage bedrijf die leerlingen de kans geeft om tijdens de opleiding als beveiliger ervaring op te kunnen doen in de praktijk. Gedurende het stage traject word je gekoppeld aan een praktijkopleider. Deze praktijkopleider heeft als taak jou te begeleiden bij het uitvoeren van de praktijkopdrachten.Stage 1

De praktijkopleider kijkt welke mogelijkheden er zijn om de opdrachten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Tijdens de stage zal je praktijkopleider je zoveel mogelijk diverse diensten laten draaien zodat je als je de stage afrond een goed beeld hebt van wat beveiliging inhoudt.

Wij verwachten van onze stagiaires dat zij een professionele beroepshouding hebben en dat zij zo goed mogelijk voor het bedrijf zich inzetten zodat onze kwaliteit en uitstraling behouden blijft.

Volg je een BOL opleiding MBO 2 beveiliger en heb je interesse om stage te lopen bij All Above Security? Vul dan het formulier in door onderstaande knop in te drukken en dan nemen we contact met je op.

Wil je ons team komen versterken?

Klik snel op onderstaande knop en vul het sollicitatieformulier in.

Wij hebben altijd plek over voor sterren in de beveiliging. Ben jij zo een ster en wil jij ons team komen versterken? Wij nodigen je uit voor een gesprek, wie weet ben jij wel diegene die wij hard nodig hebben.