Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

Missie

AA-Security levert diensten ter bevordering van het veiligheidsgevoel en volksgezondheid binnen de zakelijke markt en de publiek sector. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, levert AA-Security: mensen, middelen en capaciteit.

Visie

AA-Security wil een leidende positie vervullen in dienstverlening op het gebied van veiligheid en toezicht. Hierbij wil AA-Security voortdurend investeren in technologie, kennis, veiligheid en vakmanschap van de medewerkers. AA-Security streeft ernaar om voor elke opdrachtgever dé partner in veiligheid en toezicht te zijn met professioneel betrokken medewerkers waar de opdrachtgever graag mee samenwerkt. AA-Security is, en wil dit blijven, een aantrekkelijk bedrijf dat goed zorgt voor de medewerkers.

Kernwaarden

Kwaliteit 
We streven een lange termijn strategie na waarbij de nadruk ligt op goede kwaliteit van onze dienstverlening tegen een marktconforme prijs.

Duidelijkheid
Misverstanden zijn een gevaar voor de waarborging van de veiligheid en de volksgezondheid. Om deze reden streven wij naar duidelijkheid in onze communicatie en in ons handelen.

Betrokkenheid 
Oprechte betrokkenheid bij de klant. Dit kenmerkt onze werkwijze. Klaarstaan als het nodig is en net zo lang doorwerken om de veiligheid en volksgezondheid te waarborgen.

Samenwerking 
Onze samenwerking met alle partijen is gebaseerd op gelijkwaardigheid en vertrouwen. Er wordt gestreefd naar een economische en sociale doeltreffendheid dat waarde creëert voor alle betrokkenen.

Vakmanschap 
AA-Security mag dan een relatief nieuwe naam zijn op de markt, ons bedrijf heeft jarenlange ervaring. Onze bedrijfscultuur gaat uit van vakmanschap waarbij zelfstandigheid, respect en eerlijkheid hoog in het vaandel staat.

Klantgerichtheid 
Om kwalitatief goede diensten te kunnen verlenen, is luisteren naar de klant een eerste vereiste. Klantgerichtheid is voor ons dan ook even noodzakelijk als vanzelfsprekend.

Contactgegevens

AA-Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
T: 058 215 75 24
E: info@aa-security.nl

BTW: NL805398302B01
KvK: 02058631
ND: 1947