Stage

All Above Security is een erkend stage bedrijf die leerlingen de kans geeft om tijdens de opleiding als beveiliger ervaring op te kunnen doen in de praktijk. Gedurende het stage traject word je gekoppeld aan een praktijkopleider. Deze praktijkopleider heeft als taak jou te begeleiden bij het uitvoeren van de praktijkopdrachten.Stage 1

De praktijkopleider kijkt welke mogelijkheden er zijn om de opdrachten zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Tijdens de stage zal je praktijkopleider je zoveel mogelijk diverse diensten laten draaien zodat je als je de stage afrond een goed beeld hebt van wat beveiliging inhoudt.

Wij verwachten van onze stagiaires dat zij een professionele beroepshouding hebben en dat zij zo goed mogelijk voor het bedrijf zich inzetten zodat onze kwaliteit en uitstraling behouden blijft.

Volg je een BOL opleiding MBO 2 beveiliger en heb je interesse om stage te lopen bij AA – Security? Stuur dan je motivatie en je pasfoto naar Annedien Roorda – Brouwers; a.brouwers@aa-security.nl en dan nemen we contact met je op.