Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

Gevestigde naam in beveiliging

Al sinds 1996 is AA-Security (voorheen All Above Security) een begrip in de Veiligheidsbranche. We staan binnen enkele minuten paraat bij een melding of calamiteit, zowel op locatie als op evenementen.

In 2019 hebben we AA-Security in een nieuw jasje gestoken, met een nieuwe handelsnaam (lees hierover meer op onze nieuwspagina). We blijven doen waar we goed in zijn: als eerste paraat staan voor alles wat in uw omgeving met veiligheid te maken heeft. We hebben onze diensten opgesplitst in drie onderdelen;

   

Er gaat niets boven veiligheid

AA-Security levert diensten ter bevordering van het veiligheidsgevoel en volksgezondheid binnen de zakelijke markt en de publiek sector. Om aan deze behoefte te kunnen voldoen, levert AA-Security: mensen, middelen en capaciteit. Wij streven ernaar om voor elke opdrachtgever dé partner in veiligheid en toezicht te zijn met professioneel betrokken medewerkers waar de opdrachtgever graag mee samenwerkt.

Sterk team

Er gaat bij AA-Security niets boven veiligheid, behalve mensen. Binnen AA-Security zijn ongeveer 100 goed opgeleide en betrokken medewerkers actief, onder leiding van een tweekoppig management. Daarnaast is AA-Security een erkend leerbedrijf. Wilt u deel uitmaken van ons team of bent u opzoek naar een stageplaats, bekijk hier onze vacatures.

Contactgegevens

AA-Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
T: 058 215 75 24
E: info@aa-security.nl

BTW: NL805398302B01
KvK: 02058631
ND: 1947

Ons managementteam

Samen zorgen we optimale oplossingen op het gebied van veiligheid binnen uw organisatie.

Annedien Roorda

Operationeel manager

André Roorda

Directeur