Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

Zorginstellingen

Het leveren van beveiliging in de zorg is een vak apart. Vanuit onze ervaring begrijpen wij de behoefte bij zorginstellingen en selecteren wij ons personeel nauwkeurig. In praktijk betekent dit dat de beveiligers altijd in het bezit zijn van BHV en zich ondersteunend opstellen binnen de zorginstelling.

De werkzaamheden die wij uitvoeren gaan verder dan alleen beveiligen. Het komt steeds vaker voor dat lichte huishoudelijke taken, ondersteuning van het zorgpersoneel en andere zaken binnen het takenpakket van onze beveiliger valt. Zo krijgen we steeds vaker de vraag naar BHV-diensten, brandwachten, bed bewaking, en receptie- / portier diensten in de nacht.

Uiteraard zijn beveiligingswerkzaamheden in de zorg maatwerk. De wensen en behoefte van elke zorginstelling verschilt en zijn uiteraard bespreekbaar. Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten dan kunt u contact met ons opnemen.

Interesse in onze beveiligings services?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul onderstaand formulier in en wij streven er naar om binnen één werkdag contact op te nemen met u.

  Contactgegevens

  AA-Security B.V.
  Heliconweg 52
  8914 AT Leeuwarden
  T: 058 215 75 24
  E: info@aa-security.nl

  BTW: NL805398302B01
  KvK: 02058631
  ND: 1947