Opleidingstraject

doorAnnedien Brouwers

Opleidingstraject

In heel Nederland wordt voor veel meer taken beveiliging en verkeersregelaars gevraagd. Door deze grote aanvraag is er een schrijnend te kort aan deze vakmensen, en dat merken wij allemaal.

Hierom hebben gemeente Leeuwarden, Quick Uitzendbureau, Edunoord, All Above Security en SoSecure hun handen samengespannen om meerdere opleidingen en uiteindelijk een baan te bieden.

Voordeel van deze samenwerking is dat er voor ieder persoon een op maat gemaakte financiële afwikkeling besproken kan worden, er professioneel begeleiding word geboden tijdens het leren, er altijd een stageplek aanwezig is om de opleiding af te ronden en er zo goed als bijna altijd direct een plek vrij is voor een nieuw opgeleid verkeersregelaar/beveiliger.

De opleidingen worden in een soort van traptreden aangeboden, je begint met opleiding 1, vervolgens door naar opleiding 2, et cetera. Nu is het niet verplicht om vanaf het begin te beginnen, maar wij raden iedereen wel aan om dit te doen om zo alle kennis te vergaren die er nodig is om het vak goed uit te kunnen voeren.

Je bent geïnteresseerd, maar welke opleidingen bieden wij nu eigenlijk?
– VCA;
– Verkeersregelaar;
– Verkeersregelaar openbare weg;
– Event Security Officer (ESO / evenementenbeveiliging);
– Beveiliger MBO2;
– Security Profiler.

Sta jij sterk in je schoenen en wilde jij ook altijd al graag een stukje bijdragen aan de veiligheid? Neem dan snel een kijkje op onze opleidingenpagina of schrijf je direct in voor meer informatie en mogelijkheden. Misschien zien wij jouw op het volgende evenement.

Over de auteur

Annedien Brouwers administrator