Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

11 november 2019

AA-Security is de nieuwe naam van All Above Security en er verandert meer..

 

Al sinds 2005 is All Above Security een begrip in de Veiligheidsbranche en opereert inmiddels al 10 jaar onder leiding van André Roorda. Na bijna 15 jaar is het tijd om terug te kijken én vooruit te denken. We willen blijven meegroeien en ontwikkelen met de Veiligheidsbranche. Daarom krijgt All Above Security een ‘nieuwe’ naam: AA-Security. Dubbel A is een link naar het oude, vertrouwde ‘All Above’, maar vooral ook naar waar we voor willen staan: Alert en Accuraat. We streven er namelijk nog steeds naar om als eerste paraat te staan voor onze opdrachtgevers op het gebied van veiligheid. Bij diverse objecten, met onze surveillancedienst én tijdens evenementen.

Maar er veranderd meer; we hebben gekeken naar de werkzaamheden die we kunnen én die we het leukst vinden. Want wat je leuk vind, daar ben je goed in! We verdelen deze werkzaamheden onder in drie verschillende categorieën: AAS beveiliging, AAS evenementen en AAS service. Elke tak staat voor een verzameling van onze kwaliteiten, maar juist de combinatie hiertussen maakt ons sterk in wat we doen. Uiteraard met ons vaste, betrouwbare team van managers, coördinatoren en beveiligers.

Een nieuwe structuur vraagt om een nieuwe uitstraling. Duidelijk, transparant én met het vertrouwde All-Above-blauw. Dit hebben we niet alleen verwerkt in de nieuwe huisstijl, onze vernieuwde website en social media, maar is ook terug te vinden in ons uniform en het nieuwe kantoor aan de Heliconweg. In 2020 zul je ons dan ook steeds vaker gaan zien in nieuwe kleding (en bedrijfsauto’s)!

Met al deze ontwikkelingen staan we klaar om nieuwe uitdagingen en opdrachten aan te pakken. Benieuwd hoe we er inmiddels bij zitten, of wat we in dit nieuwe jasje voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kopje koffie op ons nieuwe kantoor naast het WTC of neem contact met ons op via onze nieuwe website. We maken graag kennis.

AA-Security logoTerug naar nieuwsoverzicht