Adresgegevens

All Above Security B.V.
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Telefoonnummer

058 215 75 24

E-mailadres

info@aa-security.nl

30 januari 2020

Leeuwarden – Neushoorn heeft een nieuwe zaalsponsor en dat zijn wij! De Arena heet voortaan AA-Security Arena, Een heel mooi vervolg van een fijne samenwerking.

Neushoorn organiseert jaarlijks ruim 100 producties in de AA-Security Arena. De programmering in deze zaal richt zich op talentvolle opkomende acts en de subtop van de Nederlandse popscene. Suzan & Freek, DeWolff, Sven Hammond, The Kik, Gallowstreet en Joost traden er al op. Er vinden ook regelmatig cd-presentaties plaats van lokale acts en studenten van D’Drive geven er hun eindexamenconcerten

AA-Security is sinds 1996 een begrip in de beveiligingsbranche en is vanaf de start van Neushoorn partner op het gebied van evenementenbeveiliging. Het bedrijf is gevestigd in Leeuwarden en biedt diensten op het gebied van objectbeveiliging, mobiele surveillance, evenementenbeveiliging en aanverwante services.

 Terug naar nieuwsoverzicht